Elke werkdag bereikbaar Info@zvdespreng.nl

Over ons

Over ons

Doelstelling
De Spreng wil de zwemsport bevorderen in de gemeenten Brummen en haar leden een plezierige en veilige omgeving bieden om hun favoriete sport te beoefenen. Trots zijn wij op onze jeugdafdeling, waar kinderen -na het behalen van hun A- en B-diploma- op speelse wijze kennis maken met alle facetten van het zwemmen, het reddend zwemmen en de waterpolo. Plezier en beleving staan hierbij voorop. Dat kan bij de recreatieve groepen, maar ook bij de wedstrijdteams. Passend binnen de financiële mogelijkheden van de club, wordt gestreefd naar optimale wedstrijdprestaties.

Thuisbad.
Zwembad Rhienderoord en Coldenhove zijn het kloppend hart van onze vereniging. Al onze trainingen houden we daar. Maar ook de thuiswedstrijden voor het wedstrijdzwemmen en de waterpolo. Hoewel geen eigen accommodatie, biedt de kantine van beide baden gastvrij onderdak voor de ontspanning na de inspanning en de ontmoeting tussen de leden van de vereniging.

Zonder vrijwilligers geen zwemsport
Zoals nagenoeg alle verenigingen in Nederland, bestaat ook De Spreng bij de gratie van de vrijwilligers. Ieder lid mag en moet kritisch zijn op het reilen en zeilen van de club, Maar altijd met het belang van De Spreng in het oog en met respect voor de vrijwilligers. De Spreng stelt geen verplichtingen aan de leden om diensten te verrichten voor de club. Wel wordt een actieve bijdrage aan de vele activiteiten bij onze vereniging zeer op prijs gesteld.